"PRIDE"-FESTIVALEN?

Jaha, då var pridefestivalen i huvudstaden igår. Jag och sambon hade besök av hennes föräldrar igår och slog på Sommarkrysset på Tv4. Det som mötte oss på tvn var något som fick fart på elden i mig. Nu måste man inte bara hålla sig inomhus, hoppa över att läsa tidningarna, utan även ha tvn avstängd för att inte få homosexpropagandan upptryckt i ansiktet på en. För er som inte såg spektaklet så var det Cissi från Idol(hon som vid varje tillfälle som gavs uppgav att hon var lesbisk och stolt över det) och två killar som sjöng en låt som hette "I´m gay". Detta gjorde de i ett familjeprogram under bästa sändningstid. Alltså inte nog med att den homosexuella rörelsen tog över hela vår huvudstad under lördagen, så tog de och skickade sitt sjuka budskap till Sveriges barn och ungdomar via tvn också.
Vad kommer härnäst? Ska våra barn få lära sig att homosexualitet är helt normalt? Att det är normalt att som kille klä sig i kvinnokläder och få saker uppkörda i rumpan(med tanke på att de förra året under festivalen hade en "workshop" som hette "Fistfuck", dvs hur man gör för att köra upp en hand upp i ändtarmen på en annan kille)?
Nej, våra barn ska vara just barn och inte några sexuella varelser, det är dags att inse allvaret med Pride-festivalen.
Det är ett tillfälle för mentalt svaga människor med sjuka hjärnor att få känna sig normala, något de inte är.
Nej, det är dags att ta tillbaka ordet Pride från dessa svaga, sjuka människor.
De vet ju uppenbarligen inte vad det betyder, det finns ingen stolthet i deras kroppar.

Mamma + Pappa = Barn
Mamma + Mamma = Fel
Pappa + Pappa = Fel
image2 image3

Kommentarer
Postat av: Jonasthestar

Helt lysande inlägg. Kan inte mer än att hålla med.

2007-08-05 @ 21:19:13
Postat av: sandra

låt killar tycka om killar och tjejer,tjejer om de blir lyckliga av det! fast man ska nog inte visa sex så öppet för allämnheten..

2007-08-05 @ 22:50:23
Postat av: Kulturkamp

Helt korrekt artikel. Hur hade det sätt ut om människan i begynnelsen fördrog en partner av samma kön än det motsatta? Hade mänsligheten kunnat fortleva?
Sen som Sandra skriver att man ska låta dessa för vara med varande, om de blir lyckliga av det. Okej, inte för att jag har med vad de har för sexliv privat (det struntar jag i) men att starta lobbyverksamhet, pressa företag på pengar, kalla alla kritiker för homofober och öppet försöka sprida sin sexuallitet vidare till bl.a. unga, osäkra människor är helt fel.

2007-08-11 @ 19:12:13
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0